23948sdkhjf

Hallå Där Oscar Hugoson!

Oscar Hugoson är VD för Scanfill , en del av Polykemi - Nordens ledande plastproducent. Scanfill deltar som partner på PACK POINT NORDIC den 27 maj och välkomnar deltagare till sin monter.

Vem tar emot i Scanfills monter under konferensen?
Det blir jag och Karl Banke som ”ställer ut”.

Vilket budskap har Scanfill till deltagarna på konferensen?
Vi är din lokala leverantör av miljövänliga förpackningsmaterial med en stor bredd på material alternativ och kompetens.

Scanfill är både ett företag och en produkt med samma namn. Vad är det ni tillverkar?
Vi tillverkar hållbara förpackningsmaterial med bred bas av material i form av; PP, PS och PET, där även bio-alternativen är ett fokus. Vi har självklart även kvar vårt originalmaterial Scanfill som är ett mineralförstärkt material som man kan göra stora besparingar på tex CO2-ekvivalenter.

Hur länge har Scanfill funnits som material och företag?
Vi grundades 2008.

Är Scanfill ett unikt material skyddat med patenträttigheter?
Scanfill är ett relativt unikt material sett utifrån standardmaterialen som traditionellt används i förpackningsindustrin då Scanfill materialet är högfyllt. Förstärkningsmedel i form av mineraler är inte något som inte förekommer hos andra leverantörer inom förpackningsbranschen eller plastindustrin. Förstärkningsmedel används väldigt ofta inom andra branscher och sektorer i plastindustrin. Vi äger inga patent, det är enbart företagshemligheter hur vi tillverkar våra material.

Finns Scanfill som olika sorters material - beskriv?
Företaget Scanfill har 2 stycken produktgrupper; Scanfill och Scanfoil. Scanfill är våra mineralförstärkta material medans Scanfoil är våra ”vanliga” material som följer de ”vanliga” normerna inom förpackningsbranschen.'

Nämn exempel på produkter som Scanfill används till?
Vi finns i många salladsbarer, färdigrättstråg och diverse andra livsmedelstråg. Vi levererar även till tekniska lösningar mot mer industriella lösningar i form av transporttråg/sekundär förpackningar och ESD lösningar.

Hur går försäljningen och hur ser marknadspotentialen ut för Scanfill?
Försäljningen är väldigt fluktuerande beroende på vilket segment som är slutkunden. Pandemin har gjort att vissa kunder är nere på 10% av budget medans andra frodas och är långt över uppskattade måltal. Vi ser stora möjligheter framöver med vårt utökande sortiment och flera nyanställda på många olika positioner. Vi har verkligen en tro på framtiden! 

Spännande, då välkomnar vi än en gång deltagare att besöka Scanfills monter på PACK POINT NORDIC den 27 maj! Glöm inte att anmäla er till årets stora förpackningskonferens – packpointnordic.se

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094