23948sdkhjf

Faller Packaging bjuder in till roadshow

Faller Packaging, specialist inom läkemedelsförpackningar, genomför sin framgångsrika roadshow även 2021, men i år till följd av corona-pandemin som ett online-evenemang.

Under några dagar i juni ges möjlighet att lyssna på föredrag och expertsamtal om trender och aktuella teman som rörande förpackningar inom läkemedels- och sjukvårdsindustrin samt titta på live-produktdemonstrationer.

Faller Packagings roadshow har i år temat ”Hållbara förpackningskoncept för läkemedelsindustrin: flexibla – framtidsfokuserade – säkra”. Tidigare år har evenemangen lockat en internationell publik till olika platser runt om i hela Europa. Som alternativ har förpackningsspecialisten den här gången tagit fram en virtuell roadshow med interaktiva delar.

Totalt står fem föredrag och efterföljande panelsamtal på dagordningen. Under dessa belyser Fallers experter aktuella trender och kommande utmaningar för läkemedelsindustrin och visar vilken roll skräddarsydda, ekologiska och flexibla förpackningslösningar spelar. Även potentialen hos digitala leveranskedjekoncept för effektivare och tillförlitligare inköp av förpackningar är ett huvudtema.

Samarbetspartnern Syntegon, specialist inom förpackningsteknik, står för en exklusiv del. Syntegon och Faller Packaging har utvecklat en hållbar förpackning särskilt för ömtåliga produkter. Parallellt med föredragen kan deltagarna kommunicera direkt med experterna i så kallade breakout-rum.

Faller Packagings roadshow 2021 kommer att äga rum vid fem tillfällen: den 10:e, 15:e och 16:e juni. Det är kostnadsfritt att delta i det tre timmar långa evenemanget och dessutom går det att välja mellan ett tyskspråkigt och ett engelskspråkigt format. Intresserade kan anmäla sig online. Där finns även mer information.


Om Faller Packaging
Faller Packaging är sedan mer än 30 år specialiserat på skräddarsydda helhetslösningar för sekundärförpackningar för läkemedel. Företaget utvecklar och tillverkar vikkapslar, bipacksedlar, etiketter samt kombinationsprodukter.

Huvudkontoret ligger i tyska Waldkirch i Baden-Württemberg och Faller Packaging har även anläggningar i Binzen och Schopfheim samt i danska Hvidovre och polska Łódź samt Debrecen i Ungern. 2018 grundades dotterbolaget PackEx i Worms som är specialiserat på tillverkning av vikkapslar i små och mycket små kvantiteter. August Faller GmbH & Co. KG har fler än 1 300 anställda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.113