23948sdkhjf

Hon blir ny VD för FTI

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, har utsett en ny VD.

Den 1 september tillträder Helena Nylén som VD för FTI. Hon arbetar för närvarande som varuförsörjningsdirektör på Spendrups.

Vi har sökt en person med gedigen ledarerfarenhet, genuint hållbarhetsfokus och med vana från ledning av stora och komplexa verksamheter. Helena är precis den ledare vi letat efter och jag är väldigt glad att vi nu landat den här rekryteringen, säger Lars Påhlson, tf VD sedan förra hösten och styrelseordförande för FTI.

 Jag är glad och stolt över förtroendet att få leda FTI framöver. Det är lite av ett drömjobb att få vara mitt i det hållbarhetsarbete som pågår för fullt i samhället. FTI:s roll i att öka återvinningsgraden av plast-, glas-, metall- och pappersförpackningar är otroligt viktig för att minska Sveriges miljöpåverkan. Jag ska bidra med allt jag kan till FTI för att vi tillsammans ska ge bästa möjliga värde i det arbetet för våra ägare, producenter och konsumenter, säger Helena Nylén.

FTI är partner till PACK POINT NORDIC den 27 maj. Marknadschefen Anette Löhnn deltar som talare i programmet under rubriken "Hur når vi cirkularitet".

PACK POINT NORDIC är en livesänd endagskonferens med ledande experter och beslutsfattare på förpackningsområdet. Sändningen sker med medverkande talare på plats från en studio i Stockholm. Se mer om programmet och anmäl dig på packpointnordic.se.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078