23948sdkhjf

Programmet komplett till PACK POINT NORDIC

Nu är programmet komplett till PACK POINT NORDIC, årets stora livesända förpackningskonferens från Stockholm den 27 maj.

­­– Det har in i det sista varit osäkert om några talare har kunnat delta fysiskt på plats i studion, men nu har vi fått klartecken från alla och kan presentera ett komplett program med fyra talare i vart och ett av de fyra teman vi presenterar under dagen, säger en glad och lättad Per-Stefan Gersbro, moderator och projektledare för PACK POINT NORDIC.

PACK POINT NORDIC har genom åren gjort sig känt som hela branschens stora mötesplats en gång om året på Courtyard by Marriott hotell i Stockholm. Förra året satte pandemin käppar i hjulet för konferensen som fick ställas in. I år är konferensen tillbaka som en digital konferens för deltagare, men med talarna fysiskt på plats. Sändningen sker från en studio i Stockholm för att på bästa sätt i dynamiska samtal förmedla de senaste innovationerna och trenderna inom förpackningar.

Ny huvudpartner för i år är forskningsorganet RISE. Andra företag som kommer att vara synliga under konferensen är FTI, Förpacknings – och Tidningsinsamlingen och Svenska Retursystem. Bland partner finns också Pacnova och Scanfill. Alla partnerföretag kommer att kunna erbjuda deltagare samtal och fördjupade kunskaper om sina produkter och processer i pauserna under dagen.

Konferensen pågår mellan kl 10.00-15.00. Fyra temablock om vardera 45 minuter med fyra talare i vart och ett, som genom moderatorledda intervjuer och samtal i paneldiskussioner och genom att svara på frågor från deltagare kommer att ge en heltäckande bild av vad som är absolut nödvändigt att känna till för dig som fattar beslut om förpackningar på daglig basis.

— Du som känner till kvaliteten på den information som PACK POINT NORDIC har levererat genom åren kommer inte att bli besviken på årets digitala upplaga. Vi har som vanligt samlat de främsta ledande experterna och beslutsfattarna på respektive område. Med väl tilltagna pauser mellan de fyra temablocken gör vi det också möjligt för dig att återhämta dig mellan de intensiva diskussionerna och informationspassen. Du som inte redan har anmält dig gör det idag! Bättre uppdaterad om den expansiva och snabba utvecklingen inom förpackningar kan du inte bli, hälsar Per-Stefan Gersbro.

Till PACK POINT NORDIC

 

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11