23948sdkhjf

Nytt sortiment i växtbaserade förpackningar

Mivitotal lanserar tio produkter i ett helt nytt sortiment av kosttillskott. Samtidigt införs en ny färgstark design. Förpackningarna tillverkas av växtbaserad plast.

I Sverige är Mivitotal ett av de största varumärkena inom multivitaminer och mineraler och finns idag representerade på hela den nordiska marknaden. Sedan tidigare erbjuder Mivitotal vitaminer i olika former: flytande, kapslar och brustabletter.

Nu utökas produktfamiljen och i det nya sortimentet med lättsvalda tabletter hittar vi multivitaminer, kombinationer av vitaminer och mineraler för specifika behov samt livsstilsprodukter. Sortimentet av tabletter och flytande produkter är samtliga tillverkade i Sverige.

Hållbara förpackningar
- Med vår stora kunskap och erfarenhet av kosttillskott, gör vi nu en nysatsning på vårt varumärke Mivitotal. Eftersom kosttillskott blir en alltmer naturlig del i människors vardag är vi otroligt glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av kosttillskott med olika kombinationer av vitaminer och mineraler för konsumentens hälsa varje dag. Dessutom är vi stolta över att de nya produkterna kommer i en hållbar förpackning gjord av växtbaserad plast, säger Charlotte Westergren, Nordic Brand Manager för Mivitotal på Midsona.

Det nya sortimentet lanseras vecka 18 på apotek, nätapotek och hälsofackhandeln.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094