23948sdkhjf

Lämnar BillerudKorsnäs

Malin Ljung Eiborn lämnar sin tjänst som hållbarhetsdirektör på BillerudKorsnäs och återvänder till kommunikationsbyrån Prime. Det uppger nyhetsorganet Resumé.

Malin Ljung Eiborn återvänder därmed till den byrå som under sex år var partner i, mellan 2012-2018. Malin Ljung Eiborn började som hållbarhetschef på BillerudKornäs 2018 och blev efter ett år utsedd till Hållbarhetsdirektör och samtidigt en del av koncernledningen. 

På Prime som idag tillhör Weber Shandwick ska Malin Ljung Eiborn ansvara för nätverkets erbjudande inom hållbarhet inom EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika). 

– Malin Ljung Eiborn rankas som en av de mäktigaste inom hållbarhet i Sverige men hon har gjort avtryck även internationellt. Därför rekryteras hon nu till en ny roll i EMEA. Hon har arbetat framgångsrikt med att minska klimatpåverkan, ersatta fossila engångsmaterial med förnybara alternativ och samtidigt skapat dialog i en bransch som är satt under hård granskning. Det är unik kompetens som våra kunder efterfrågar, säger Therese Bohlin, VD på Prime Weber Shandwick till Resumé. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078