23948sdkhjf

Branschmässor i München ställs in

På onsdagen meddelades det väntade beskedet att branschmässorna för förpackningskonvertering; ICE Europe, CCE International och InPrint i München ställs in. De var planerade att gå den 22-24 juni i år som vanligt i München. Nya datum för mässorna kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

– Den nuvarande utvecklingen av pandemin och de nuvarande begränsningarna i Tyskland innebär att det inte finns tillräcklig planeringssäkerhet för alla inblandade parter. Trots en förbättrad hälso- och säkerhetsplan på plats och utställarnas vilja att gå vidare med utställningarna i juni, tror vi att det mest ansvarsfulla beslutet i detta skede är att skjuta upp, förklarar Patrick Herman, evenemangschef för de tre mässorna på Mack-Brooks Exhibitions.

– Denna situation understryker vikten av våra utställningar för branschen. Men villkoren för att hålla mässor har ännu inte fastställts och våra händer är bakbundna. Eftersom omständigheterna sannolikt inte kommer att förändras inom en överskådlig framtid måste vi vara förnuftiga och minimera den ekonomiska risken för alla deltagare. Att skjuta på mässorna till ett senare tillfälle hoppas vi ska säkerställa den kritiska roll som dom spelar även i framtiden för att föra samman den globala konverterings-, pappers- och tryckindustrin. Datum för mässorna kommer att meddelas inom kort, säger Patrick Herman och hälsar att eventteamen på ICE Europe, CCE International och InPrint Munich tackar alla sina utställare, partners, leverantörer och besökare för deras stöd under denna utmanande tid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078