23948sdkhjf

ScanStar öppet för tävlan

Äntligen är det Sveriges tur att stå som värd för ScanStar, förpackningsbranschens mest traditionsfyllda och prestigefulla tävling.

Tävlingen kan ses som lite av en landskamp mellan de fyra nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark och Finland. Och de bästa bidragen från respektive land får möjlighet att mäta sig med hela världens kreativa och nydanande förpackningslösningar, i den världsomspännande WorldStar-tävlingen.

– Missa inte chansen att bidra till ditt landslags bästa laguppställning i den nordiska kampen om vilket land som har de bästa förpackningskreatörerna. Ditt bidrag är viktigt för vår nationella stolthet. Prisutdelningen är planerad att ske under festliga och glammiga former på hela Skandinaviens förpackningsmässa - Scanpack 2021 - i Göteborg den 27 oktober, säger Packmarknadens Chefredaktör Marcus Petersson.

Svenska Förpackningsgillet är Sveriges representant i Scanstar-juryn och Scandinavian Packaging Association som arrangerar Scanstar. Packmarknaden är medierepresentant i årets ScanStar-jury.

För mer information och registrering av tävlingsbidrag gå till: http://gillet.nu/scanstar-2021/ eller https://www.scanstar.org

Välkommen med ditt bidrag - senast den 1 juni!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078