23948sdkhjf

Egen hink till trogna kunder

Som hund - och kattägare vet man att de påsar och säckar som fodret köps in i inte alltid är så lätta att hälla upp ur och säckarna tämligen utrymmeskrävande.

Det har den franska tillverkaren av torrfoder till hundar och katter Wisium France tagit fasta på och har i samarbete med Berry Superfos tagit fram en lojalitetsgåva i form av en hink som underlättar förvaring och matning av husdjuren. Hinken delas ut gratis till trogna kunder av varumärket Everland.

Wisium France har nu beställt ännu en serie förvaringshinkar från Berry Superfos. Denna gång gäller det Hobbock-hinken.

– Vi ger Hobbock-hinken till våra återkommande kunder. Det är både en lojalitetsgåva och en perfekt reklamprodukt för Everland. Hinken är av utmärkt kvalitet och mycket praktisk för att förvara och skydda torrfodret, säger Elisabeth Thomas, Production Manager på Wisium France.


Everland hund- och kattfoder säljs i säckar direkt till husdjursägarna genom återförsäljare i Frankrike. Hobbock-hinkens storlek passar perfekt för förvaring av torrfoder från en säck med 15 kg.

Hobbock-hinkarna för Everland är producerade med en dekor med hjälp av Berry Superfos avancerade In-Mould Label-teknik. Den gör det möjligt att återge foton på hinken i perfekt toppkvalitet. Bilder på  söta hundar och katter kan på så sätt sprida glädje och god stämning när det är dags för mat. Dessutom stöder hinken självklart varumärket Everland, eftersom hund- och kattägarna ser varumärket varje dag.

Hinken och locket är av hög kvalitet för att vara en hållbar och praktisk lösning som kan användas år efter år. En annan viktig fördel är att Hobbock-hinken skyddar fodrets smak och kvalitet, eftersom den är 100 % lufttät. Det är enkelt att ta av locket och sätta på det igen så att det sluter tätt. Hobbock finns i flera storlekar från 17,5 till 42 liter. Den är uteslutande tillverkad av PP (polypropylen) och är därmed 

Elisabeth Thomas från Wisium berättar att reklamgåvan har blivit en succé och att samarbetet med Berry Superfos är starkt och ovanligt bra. Den senaste beställningen är gjord utifrån riktigt goda erfarenheter med liknande förvaringshinkar från Berry Superfos. Med andra ord är Wisium France också en återkommande kund och flera hink-projekt är planerade för designbordet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078