23948sdkhjf

Nya linjer presenteras live online

Syntegon Technoloy sänder event online live där man presenterar nya innovativa förpackningslinjer för förpackning av kakor, kex och stänger.

Inom Syntegon Technology är det högsta prioritet att arbeta i nära samarbete med kunderna. Med två virtuella event i schweiziska Beringen från 25 februari till 3 mars vill man underlätta kunskapsutbytet under pandemin. Eventen fokuserar på innovativa förpackningssystem för förpackning av kakor, kex och stänger s k bars, och Syntegons expertis inom detta område.

– Vi vill inte bara visa våra kunder våra framtidssäkra lösningar, vi vill också stimulera till en dialog, förklarar Bruno Oberle, vice president för produktgruppen horisontella förpackningssystem.

Onlinekonceptet inkluderar live-maskindemonstrationer samt expertdiskussioner om trender inom livsmedelsindustrin, inklusive hållbarhet, flexibilitet och hygienisk design.

– Små och exklusiva evenemangssessioner ger kunderna möjlighet att ställa frågor, ta upp deras behov och utmaningar och diskutera dem med våra experter.

Den exklusiva "Chocolate & Bar Show" startar den 25 och 26 februari, där Syntegon presenterar ett system för primär- och sekundärförpackning av chokladstänger och mellanmålsprodukter i form av stänger.

Linjen omfattar en totallösning från att produkterna formats, torkats och skurits i bitar till förpackade i primärförpackningar som batchpackats till leveransklara butiksförpackningar. I linjen ingår bland annat fördelningsstationen Sigpack DCIE, flow-wrappern Sigpack HRM och Sigpack TTM2 toppmatade kartongresare.

"Cookie & Cracker Show" den 2 och 3 mars presenterar ett flexibelt höghastighetssystem för hantering och förpackning av kakor och kex. Lösningen har särskilt skonsam hantering och hygienisk design med ett litet fotavtryck.

Tack vare den flexibla konfigurationen kan olika former också bearbetas optimalt på linjen. Crackers grupperas med hastigheter upp till 400 enheter per minut.

För mer information och anmäla besök Syntegon Technology.

Källa: Syntegon Technology

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078