23948sdkhjf

Absolut Vodka bryter ny mark

Absolut Vodka kan nu snart fås i en färdigblandad tappning för den som gillar drinkar. Absolut lanserar två smaker i det s k Hard Seltzer-segmentet på aluminiumburk.

Den 1 mars lanserar Absolut Absolut Soda Lime & Cucumber en nyhet i Hard Seltzer-segmentet. Det är en RTD soda med lätt och uppfriskande arom utan socker med Absolut vodka och naturliga smaker. Produkten kommer att finnas i Systembolagets fasta sortiment.

"Hard Seltzer” begreppet kommer från den amerikanska marknaden, där alkoholhaltigt kolsyrat vatten med lågt sockerinnehåll och naturliga smaker, har fått ett rejält uppsving de senaste åren. Flera drycker i segmentet har även lanserats på den svenska marknaden. Absolut hakar nu på trenden för att möta det ökande intresset.

– Det här är ett nytt segment för oss vilket känns spännande. Vi har märkt en ökad efterfrågan efter denna typ av produkt hos våra svenska konsumenter. Absolut Soda Lime & Cucumber är ett alternativ till den som önskar en alkoholhaltig dryck med lägre alkoholinnehåll, utan onödigt socker eller tillsatser, säger Sophie Linnusaar, Brand manager Absolut.

En burk Absolut Soda Lime & Cucumber (250 ml) har en alkoholhalt på 5 % alc, innehåller inget socker och endast 69 kalorier per burk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094