23948sdkhjf

InterSystem etablerar kontor i Danmark

InterSystem i Ängelhom, marknadsledande tillverkare av pallastare, har öppnat ett försäljningskontor i Danmark. – Det är en milstolpe för vårt företag och något som vi länge längtat efter att göra, säger Erik Johnsson, VD på InterSystem.

InterSystem har anställt Sten Lindström som säljare som utgår från Jylland. Sten kommer närmast från InterSystems tidigare återförsäljare och när detta företag bestämde sig för fokusera mer på sin egen kärnverksamhet, så öppnade det sig en möjlighet, berättar Erik
  

– Det handlar om att hitta rätt person för jobbet och dom växer inte på träd. Vi känner Sten sedan tidigare och att han just är stationerad på Jylland, dit vi själva har långt att åka är en klar fördel, säger Erik.

InterSystem har ett 50-tal pallastare och transportsystem installerade i Danmark och säljer i dagsläget ett par om året. Det ska nu växlas upp. InterSystem har sedan tidigare dotterbolag i Norge och säljer i Tyskland genom återförsäljare, som efter Sverige är företagets näst största marknad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078