23948sdkhjf

Snart är det dags för premiär

På torsdag är det dags för den första i en serie minikonferenser i aktuella ämnen, som rör den dynamiska förpackningsbranschen. PACK@Stage, Packmarknadens nya konferenskoncept, ger dig en uppdatering om vad som är på gång just nu och vad som väntar runt hörnet.

I ett livesamtal på scen möts ledande beslutsfattare och experter i en framåtriktad debatt om ödesfrågor för våra förpackningar. Missa inte premiären på torsdag, där vi tar upp den brännande aktuella frågan om hur barriärkrav, återvinningsmål och ambitionen att reducera plast låter sig förenas, i rubriken "Livsmedelstråg - går det lika bra utan plast?"

På scen möter vi inga mindre än Anders Källman, VD Multivac Sverige, Lars Willner, Divisionschef, AR Packaging, Annica Hansson-Borg, Hållbarhetschef Bergendahls och Thomas Olsson, VD Treform. De kommer att guida oss genom återvinningskrav, kommande lagförslag, aspekter på barriärkrav och nya hållbara material.

– Detta är ett sant tillfälle att i lugn och ro verkligen öka sin kunskapsnivå på området och få ta del av initierade diskussioner i brännande aktuella frågor med personer som har kunskap, engagemang och vilja att förbättra, säger Moderator Per-Stefan Gersbro, som utvecklar tankarna bakom PACK@Stage.

– PACK@Stage höjer kunskapsnivån på ett lättsamt sätt! I förlängningen leder det förhoppningsvis till bättre förståelse för komplexa frågor, som sällan har enkla svar.
Nu på torsdag hålls det första PACK@Stage. Om en månad, närmare bestämt den 11 mars är det dags för nästa livesändning med ledande experter i ett annat aktuellt ämne för förpackningar, nämligen e-handel.

– Vårt mål är att hålla ett PACK@Stage i månaden och ett tredje är planerat till den 15 april. Vi vill dock inte presentera ämne och talare förrän det närmar sig. Dels för att vi ska kunna vara så aktuella som möjligt, men även för att väcka nyfikenheten hos vår potentiella publik.
Till PACK@Stage välkomnar vi även företag att anmäla sitt intresse för partnerskap. Så gjorde exempelvis Proreg Control till torsdagens konferens om livsmedelstråg. Ämnet ligger nära Proregs produktflora av kontrollinstrument för förpackningar, inte minst livsmedelsförpackningar.

Missa inte chansen att vara med på ett historiskt ögonblick. Packmarknadens första PACK@Stage. Gå in och anmäl dig idag!

Du som undrar vad som blivit av Packmarknadens populära konferenskoncept PACK@lunch ska dock inte misströsta. PACK@lunch löper på parallellt med PACK@Stage, men inte med den intensitet som vi varit vana vid.

– Det är riktigt att PACK@lunch i första hand har funnit sin popularitet som ett fysiskt event där vår värd har kunnat "äga" sin publik på ett mer intimt sätt genom att mingla och träffa potentiella kunder i egen person. Vi hoppas naturligtvis att vi så snart som möjligt ska komma tillbaka till det nya normala som sannolikt kommer att bli en kombination av fysisk mötesplats och online. Under våren har vi än så länge två PACK@lunch planerade. Naturligtvis digitala, med fördelen att man som värdföretag kraftigt utökar möjligheten att träffa nya kunder och samarbetspartners genom att den fysiska mötesplatsen blir egal, säger Per-Stefan.

För mer information om kommande PACK@lunch se packatlunch.se.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093