23948sdkhjf

SchurStar nu även med papperspåse

SchurStar har till sitt påspackningssystem utvecklat en papperspåse, SchurStar Pure Paper Bag.

Den är tillverkad av rent, oblekt och icke-bestruket pappersmaterial, en förnybar resurs som kan återvinnas i rena pappersströmmar. Den har en unik stark fiberstruktur som ger hög punkterings- och rivhållfasthet, vilket innebär utmärkt maskinbearbetbarhet.
 
– Hjärtat i SchurStar-konceptet är SchurStar-påsarna. Under åren har ett flertal kunder utmanat oss att hitta en lösning som uppfyller specifikationerna för rent papper samt minst lika viktigt att kunna packa sina produkter effektivt och kontinuerligt i SchurStar-konceptet, säger Ola Svarfvar, System Sales Manager Sverige & Finland.
 
– SchurStar Pure Paper Bag har ett brett spektrum av användningsområden, både utanför och i livsmedelssegmenten, när barriärfunktioner inte krävs. På marknaden är påsen ett självklart val för ekologiska produkter, eftersom det ger innehållet ett attraktivt utseende i dagligvaruhandelns hyllor och effektivt visar en hållbar profil. Lösningen är attraktiv för alla produkter som kommunicerar hållbarhet, säger Ola.  
 
SchurStar Pure Paper Bag är ett tillskott till utbudet av hållbara material som finns tillgängliga under SchurStar-konceptet. Det understryker effektivt SchurStar-konceptets flexibilitet och anpassning till praktiskt taget alla miljöer, produkter, processer och förpackningsförhållanden, menar SchurStar. 

För råvarustruktur och produktionsteknik har SchurStar Systems lämnat in en patentansökan.

Om SchurStar-konceptet
SchurStar-konceptet består av en SchurStar-förpackningsmaskin och färdiggjorda SchurStar-påsar som är länkade på en unik kanal för att säkerställa en smidig, flexibel och enkel förpackningsprocess.  Förpackningsprocessen kan enkelt växlas mellan helautomatiska, halvautomatiska eller manuella processer. Växling mellan påsstorlek, påskonstruktion och produktsortiment kräver bara några minuter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062