23948sdkhjf

Ack, så fel jag hade

Pandemin fortsätter att ligga som en våt filt över vårt samhälle och alla åtgärder att hindra spridningen verkar vara förgäves. Nu står hoppet till vaccin som på rekordtid tagits fram för att vi ska kunna återgå till en mer normal vardag.

 När vaccinet blir tillgängligt för alla ställs det verkliga provet på solidaritet i samhället. Är du beredd på att ta risken med eventuella biverkningar av ett vaccin för att skydda dina medmänniskor och inte minst dig själv? Svaret på den frågan borde bli ett rungande - JA!

I förra Ledaren hyste jag liksom många andra ett visst hopp om att vi hade det värsta bakom oss, men ack så fel jag hade. Nu börjar allt fler att bära munskydd som ett sätt att personligen försöka ta ansvar för att försöka minska smittspridningen, trötta på den pandemin som pågår. Även regeringen avskärmar sig från FHM:s tvärsäkra påståenden om pandemin och inför strängare restriktioner än vad FHM tycks verka anse vara nödvändigt.

¨Nästa år lanserar vi ett nytt koncept"

Beskedet om social distans och det allvarsamma i läget verkar nu även tränga in bland unga vuxna som stått för en stor del av den senaste tidens smittspridning. Vi har alla ett ansvar för att minska risken och värna de gamla och svagas liv.

I senaste utgåvan av Packmarknaden ser du några exempel på pandemins effekter. Möten hålls digitalt i största utsträckning. Så har det blivit med PACK@lunch och vår nya konferens i Malmö PACK&PLAST. Vi har snabbt anpassat oss efter det nya normala och nästa år kommer vi att lansera ett nytt koncept för kunskapsöverföring i värdekedjan. Håll utkik!

I denna utgåva av Packmarknaden var det tänkt att vi som vanligt skulle ha nyheter från våra danska systertidning Packmarkedet. Den har dessvärre upphört som tidning, men på den danska marknaden görs en specialutgåva denna sista gång med våra svenska nyheter.

För att läsa den: Klicka HÄR!

Pandemin skördar således offer även i mediebranschen och många mässarrangörer har det nu också väldigt tufft. Jag hoppas att eländet får ett slut under nästa år. Med önskan om ett bättre nästa år!

God Jul &
Gott Nytt År

Artikeln är en del av vårt tema om LEDAREN.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078