23948sdkhjf

Fler mässor skjuts upp

Anuga FoodTec 2021 skjuts upp till nästa år 2022 och blir även digital. De parallella mässorna ICE Europe och CCE International skjuts också upp, men inte mer än till sommaren.

Vågen av inställda och uppskjutna mässor fortsätter. Teknikmässan för livsmedelsproduktion, Anuga FoodTec i Köln, som skulle ha gått i slutet av mars, skjuts upp ett år till den 26-29 april 2022. Mässan skriver att det finns inget som kan ersätta det personliga mötet. Och effekterna av pandemin omöjliggör just nu sådana. Därför lanserar man Anuga FoodTec 2022 Special Edition. Mässan blir förutom fysisk också den första hybridmässan.

– Flexibel, innovativ, hybrid! Anuga FoodTec går in i framtiden och presenterar sig 2022 i ett nytt hybridformat. Blandningen av en kompakt närvaromässa och den digitala plattformen Anuga FoodTec @ home skapar de bästa förutsättningarna för branschens nystart, skriver Köln Messe.

Även de de båda teknikmässorna ICE Europe, för flexibel förpackningsfilm, och CCE International, för den wellpappkonverterande industrin, skjuts på framtiden. De skulle ha gått i mars nästa år, men skjuts upp till sommaren, den 22 - 24 juni 2021 i München, Tyskland, meddelar Mack-Brooks Exhibitions. I mässtrippeln ingår även InPrint München 2021. Beslutet togs mot bakgrund av den pågående Covid-19-pandemin och fortsatt osäkerhet om myndigheternas restriktioner och evenemangsplanering, skriver Messe München.

Patrick Herman, evenemangschef vid Mack-Brooks Exhibitions, kommenterar

– Vårt eventteam för ICE Europe, CCE International och InPrint Munich kommer att stå i tät dialog med kunder och partners under de kommande veckorna och månaderna. Vi tackar alla våra utställare, partners, leverantörer och besökare för deras stöd under denna utmanande tid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109