23948sdkhjf

Mettler-Toledo hoppar av Interpack

Mettler-Toledo Product Inspection meddelar att företaget inte kommer att delta i Interpack 2021, 25 februari till 3 mars 2021.

– Detta beslut var inte lätt för oss. Vi ser dock det som vårt ansvar att skydda våra kunders, våra anställdas och alla som är inblandade i mässmiljön, säger Rainer Mundt, marknadschef på Mettler-Toledo Product Inspection Germany.

Mettler-Toledo kommer istället attsätta upp ett digitalt alternativ till Interpack för att ge information om innovationer inom produkt- och serviceportföljen. Hur detta kommer att se ska meddelas inom kort.

Interpack är normalt världens största förpackningsmässa. Denna gång kantas den dock av avhopp från större utställare på grund av pandemin. Ursprungligen skulle mässan gått av stapeln i maj i år, men då sköts mässan till vad man då trodde var ett betryggande avstånd till pandemin.

Trots fler avhopp meddelade Messe Düsseldorf för drygt en vecka sedan att man i samråd med partner och utställarrådet fortsatt planerar att arrangera mässan fysiskt, men med ett beprövat trygghetskoncept för att undvika smittspridning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.157