23948sdkhjf

Flaskpost får en ny innebörd

Falcon lanserar en ny typ av flaskpost.

När pandemin breder ut sig och det är svårt att träffa vänner och nära och kära är tanken kanske det som räknas. Falcon lanserar därför konceptet att skicka en alkoholfri öl till någon man tycker om.

Från och med den fjärde november kan personer runt om i Sverige skicka en flaskpost, en alkoholfri öl tillsammans med en personlig hälsning, till nära och kära runt om i landet. Konceptet lanseras som en ersättning för J-dagen.

J-dagen startades av Falcon i Sverige för 10 år sedan, men är från början en dansk tradition som firas i samband med att den första julölen körs ut till krogarna. J-dagen blivit en folkfest i Falkenberg med fackeltåg och utkörning av julölen med häst och vagn till Falkenbergs restauranger. Men på grund av Covid 19 kommer J-dagen inte att kunna firas i Falkenberg som traditionen bjuder.

– Vår julöl kommer självklart fortfarande att finnas på krogarna i Falkenberg och runt om i landet, men hästarna får stanna hem i år, de har fått lite extra gott havre, säger Louise Eckerbom, varumärkesansvarig för Falcon.

Mellan den 4 till 20 november, har vi svenskar möjlighet att skicka en alkoholfri Falcon Vinterbrygd via Falcons hemsida. Man fyller bara i namn och adress och har även möjlighet att skriva en personlig hälsning. Varje flaska som skickas är unik och dekoreras med mottagarens namn på flaskhalsens etikett.

– Det är fortfarande många som inte haft möjligheten att träffa släkt och vänner på länge. Vi tycker flaskpost är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning till dem man håller kär i tider av social distansering, säger Louise Eckerbom.

Åldersgränsen för att skicka och ta emot försändelser är 25 år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096