23948sdkhjf

Schoeller Allibert förstärker säljstyrkan

Rakesh Ahlbom är ny Sales Manager nyckelkunder på Schoeller Allibert. Rakesh Ahlbom jobbar med företag inom de flesta kundsegmenten, men med lite extra fokus på fordonsbranschen.

32 år och uppvuxen i Hälsingland är han nyinflyttad i Skåne. Närmast kommer han från ett jobb som regionsansvarig på PMH.

– Min vision är att få så många företag som möjligt att se det riktiga värdet av att börja använda returemballage. Vilket är både hållbart och kostnadseffektivt på riktigt. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla hållbara lösningar till alla våra kunder här hos Schoeller Allibert, säger Rakesh Ahlbom.

Schoeller Allibert AB är en del av Schoeller Allibert koncernen och är världsledande tillverkare av plastbaserat returemballage samt plastemballage för materialhantering. Koncernen har sitt huvudkontor i Holland och omsätter ca 500 MEUR med 1800 anställda i ett globalt nätverk av försäljningskontor och produktionsenheter.

I Sverige finns Schoeller Allibert representerat med försäljningskontor i Perstorp med 11 anställda inom försäljning, ekonomi, supply chain och kundservice.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062