23948sdkhjf

HP backar ur tyska mässor

Fler tunga avhopp för tryckgrafiska mässan drupa.

Flera stora tillverkare av tryckpressar har ställt in sin medverkan på den uppskjutna mässan drupa som planeras att hållas i slutet av april i Düsseldorf. Senast i raden är HP som hade planerat att abonnera en hel mässhall.

HP:s avhopp är vid sidan om avhoppen från Heidelberg och flera andra ledande tryckpresstillverkare som Fujifilm, Xerox, Komori, Kodak, Screen, Bobst and Manroland, ett stort bakslag för mässan. HP som är den största leverantören av digitala tryckpressar i marknaden, hade planerat att abonnera hela hall 17, och var förra gången drupa gick, 2016, för första gången mässans största utställare.

Enligt uppgifterna, som är hämtade ur PrintWeek, har HP också bestämt sig för att inte ställa ut på den likaledes uppskjutna förpackningsmässan Interpack, som går i slutet av februari-början av mars, också den mässan i Düsseldorf, Tyskland.

En talesman för HP har sagt till PrintWeek;

– In light of the Covid-19 pandemic, the health and safety of our employees and customers remains our highest priority and therefore HP will not have a physical presence at Interpack and Drupa 2021.

Läs mer på PrintWeek

Källa: https://www.printweek.com/news/article/b...

Läs mer om: HP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078