23948sdkhjf

Multivac väljer XMReality

Multivac Group, en ledande global leverantör av maskinlösningar för förpackning, har valt att beställa XMReality Remote GuidanceTM. Kontraktet inkluderar XMReality Remote Guidance mjukvara till ett värde av cirka en halv miljon SEK och förnyas på årlig basis. Multivac Group planerar att använda Remote Guidance i deras globala verksamhet och främst inom deras helpdesk för att stötta sina kunder.

Multivac Group har mer än 80 dotterbolag spridda över hela världen samt kunder i över 140 länder. De arbetar med integrerade förpackningslösningar med fokus på portionering, förpackning, etiketter samt märkning såväl som inspektioner och hantering. XMReality Remote Guidance har framgångsrikt testats och implementerats av flera nordiska filialer och kommer nu att börja användas i totalt 20 av Multivac Groups dotterbolag.

– Vi är väldigt stolta över att bli valda av Multivac och kommer göra vårt yttersta för att assistera dem med utrullningen till deras 20 dotterbolag. Det här kontraktet är ett av många den senaste tiden där vi ser att den teknologiska mognaden hos köparna ökar; de har en tydlig bild av vad de vill uppnå med användandet av XMReality Remote Guidance och genomför en välstrukturerad utvärderingsfas. Något som lägger en väldigt bra grund för att framgångsrikt använda Remote Guidance, säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078