23948sdkhjf

Stora Enso på väg mot rekord!

Packmarknadens PACK@lunch med Stora Enso är på väg att slå rekord i antal deltagare. Hittills är 280 anmälda till detta seminarium, som hålls som ett renodlat webbinarium.

– Vi har haft webbsända PACK@lunch tidigare med hundratals deltagare och det är roligt att att vi tillsammans med våra värdföretag kan locka så många deltagare, säger Per-Stefan Gersbro, som leder PACK@lunch, i en kommentar.

PACK@lunch med Stora Enso tar upp konkurrensfördelar med hållbara förpackningar och material. I webbinariet deltar som talare Karl Axnäs, Senior innovation & Business Develop Manager, Daniel Örengård, Sales Manager Packaging Automation och Niki Jennische, Business Director Packaging Components, från Stora Enso.

De tre täcker in områden som förpackningslösningar, material, produktion, automation, biokompositer och många andra aspekter med hållbara, förnybara material i en jämförelse med plastförpackningar.

– Till våra webbinarium har vi egentligen ingen övre gräns för antalet deltagare så det är bara att gå in på vår hemsida packatlunch.se och anmäla sig. Som vanligt är PACK@lunch kostnadsfria och även om vi inte kan bjuda på en lunch, bjuder vi som vanligt på matnyttig kunskap, säger Per-Stefan.

Ytterligare två PACK@lunch är planerade under hösten. DS Smith står som värd den 20 november och ITO PallPack den 27 november. För program och anmälan besök hemsidan PACK@lunch.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111