23948sdkhjf

KUKA lanserar SCARA-robotar

KUKA utlovar effektiv och snabb hjälp i industriell produktion med KUKA:s nya KR SCARA-robotar.

Med de nya KR SCARA-robotarna utökar KUKA sin stora portfölj av industriella robotar. KR SCARA-robotarna gör automatisering lättare och hållbart mer ekonomisk, även på extremt kostnadskänsliga marknader.

– Oavsett användningsområde ger KR SCARA-robotarna maximal effektivitet och ekonomi redan från start. Tack vare en mängd integrerade system för mediaförsörjning kan de hantera nästan alla uppgifter, säger Kim Reeslev, Country Manager Denmark & Baltic States och fortsätter:

– De är starka, snabba och effektiva och optimala för användning inom applikationer för montering,hantering och materialtestning.

KR SCARA-robotarnas höga hastigheter med en nyttolast på sex kilo och en räckvidd på 500 respektive 700 mm tillsammans med KUKA:s välkända programmering gör det möjligt för kunderna att hantera mycket kompakta pick and place applikationer. De nya robotarna är flexibla i installationen, mycket exakta i sina rörelser och lätta att underhålla.

– Sammantaget innebär det att kunderna nu kan förverkliga mer flexibla mönster i sina robotapplikationer, säger Kim Reeslev och konstaterar:

– KR SCARA kommer utan tvekan att vara en pålitlig robotkollega i den globala industrin nu och i framtiden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.266