23948sdkhjf

Logimark förvärvar konkurrent

Logimark har förvärvat Watena System AB. Watenas verksamhet med produkter och den installerade basen av print and apply-system integreras med Logimark. På detta sätt stärker Logimark sin position som leverantör av etiketteringssystem och maskinbyggnation.

Alla produkter och service kommer att marknadsföras under Logimark som erbjuder Watenas kompletta serie av produkter och serviceerbjudanden.

– Med den kompetens och erfarenhet som teamet bakom Watena har kan Logimark erbjuda ännu bättre service och mer flexibla lösningar, säger Carl-Axel Roth, Logimarks ägare.

Nya medarbetare i Logimark blir Erik Wallin, en meriterad printer–programmerare, Andreas Ahlström tar rollen som Key Account och Tomas Nygren med mångårig erfarenhet av print and apply-lösningar, går in i Logimarks konstruktionsteam.

– Detta är för både Logimark och Watena en fantastisk möjlighet att expandera och vi ser fram emot flera framgångsrika år tillsammans med våra kunder.

Om Logimark

Logimark erbjuder produkter för allt inom märkning, systemlösningar, färgband, etiketter och bläck. I sortimentet finns bläckstråleskrivare, etiketteringsmaskiner och lasermaskiner för alla industrier!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096