23948sdkhjf

Rolling Optics i avtal med kinesiska YUTO

Rolling Optics tecknar distributionsavtal med kinesiska Shenzhen YUTO Packaging Technology.

Rolling Optics har tecknat distributionsavtal med det kinesiska premiumförpackningsbolaget Shenzhen YUTO Packaging Technology om försäljning av Rolling Optics patenterade mikrooptiska 3D-materiel i Kina.

"Ett partnerskap med YUTO är av strategisk betydelse för Rolling Optics och öppnar för betydande långsiktiga möjligheter inom affärsområdena Brand Security och Brand Identity", skriver företaget. För innevarande år förväntas dock samarbetet få begränsad effekt på Rollings Optics omsättning och resultat.

YUTO är en av Kinas ledande leverantörer av premiumförpackningslösningar till kunder verksamma inom konsumentelektronik, hälsa, kosmetik, livsmedel och andra industrier. YUTO har huvudkontor i Shenzhen och är representerade i stora delar av Kina samt i närliggande länder såsom Vietnam, Indien och Indonesien. Bolaget har ca 20 000 anställda och är sedan 2016 noterat på Shenzhen Stock Exchange Market.

Distributionsavtalet är i linje med Rolling Optics expansionsstrategi inom affärs-områdena Brand Security och Brand Identity. Rolling Optics avancerade mikro-optiska 3D-material har en hög säkerhetsfaktor för äkthetsmärkning av produkter och förpackningar.

Genom partnerskapet får YUTOs kunder tillgång till Rolling Optics 3D-material för att kunna skydda sina produkter och förpackningar mot förfalskningar samtidigt som kunderna kan differentiera sig från konkurrenterna genom att integrera det visuellt attraktiva 3D-materialet centralt på förpackningen eller produkten.

– Vi är glada och stolta att få samarbeta med vår nya partner YUTO som är en av Kinas ledande tillverkare av premiumförpackningar. YUTO har ett stort antal välrenommerade kunder inom premiumsegmentet och vi ser stor potential i att kunna erbjuda Rolling Optics 3D-teknik till dessa genom YUTO som distributör i Kina. Jag är mycket glad att vårt partnernätverk växer ytterligare och jag är speciellt glad att ha YUTO ombord. Kina är en mycket viktig marknad för oss och vi ser en stor potential för våra säkerhetslösningar där, säger Axel Lundvall, VD, Rolling Optics.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062