23948sdkhjf

Förpackning i tiden

Hygien och effektiv rengöring har extrem efterfrågan just nu och i flera industrier är desinficerande våtservetter mycket populära. Superfos erbjuder en serie innovativa hinkar till dem.

De flesta av oss gör numera allt vi kan för att hålla ytor rena och desinficerade så att vi kan undgå smitta. Därför används desinficerande, hygieniska och effektiva våtservetter i flera branscher. Det gäller särskilt hälsosektorn, livsmedel- och mejeriproduktionen och hotell- och restaurangbranschen. 

– I flera olika industrier använder man desinficerande våtservetter flera gånger varje dag och därför sätter de också värde på en praktisk, hygienisk och stark förpackningslösning. Våtservetter bör vara enkla att ta och skyddas när de inte används. Därför är vi på Superfos glada över att kunna presentera en serie förpackningar med pip och återförslutning till desinficerande servetter, förklarar Jørgen Bitsch, som är General Sales Manager på Superfos, en verksamhet inom Berry Global. 

Förpackningslösningen är en vidareutveckling av de populära Paintainer- och SuperLift-serierna med hinkar. I locket finns en funktionell pip med återförslutningsbar kork som finns i både vitt, mörkblått och rött.

Standardfärgen på hinken och locket är vit, men går också att få i de färger som Superfos vanligtvis erbjuder i sin färgpalett. Förpackningen kan dekoreras med In-Mould-Labelling eller offset, beroende på den valda basen. Dessutom kan man välja mellan en förpackningslösning med plastgrepp på behållaren eller med ett hängande plastgrepp. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.126