23948sdkhjf

Ny VD i Paper Province

Sandra Sundbäck från Karlstad blir ny VD för bioekonomiklustret Paper Province. Hon startar sitt uppdrag i augusti då hon tar över stafettpinnen efter nuvarande VD Maria Hollander.

Sandra Sundbäck kommer närmast från en tjänst som hållbarhets- och kommunikationschef på Volvo Construction Equipment i Arvika.

– Det känns jättespännande att ta sig an den här nya utmaningen och vara med och arbeta på Paper Province för en hållbar framtid. Mina starkaste sidor är nätverkande, relationsbyggande och mitt kommunikativa ledarskap och det är viktiga delar i den här rollen, säger hon.

Sandra har haft olika ledarroller även innan tiden på Volvo, bland annat på reklambyrån Advant och Värmlands Idrottsförbund. Hon är också grundare av kompetensnätverket Wink, Women in Karlstad. Sandra har studerat kommunikation, hållbarhet och statsvetenskap och har en bakgrund som moderator och föreläsare.

Paper Province är ett världsledande företagskluster med över 100 medlemsföretag.

– Vi är glada över att ha rekryterat Sandra Sundbäck som ny VD för Paper Province. Sandras bakgrund som nätverksdrivande kommunikatör och ledare är en perfekt matchning för uppdraget att ta Paper Province in i framtiden, säger ordförande Ola Brundin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063