23948sdkhjf

Universal Robots bakom världens största virtuella robotmässa

WeAreCOBOTS – Världens största virtuella mässa om kollaborativa robotar kommer att hållas 16-18 juni i år. Programmet innehåller föreläsningar om automatiseringstrender och en mängd produktnyheter och demonstrationer.

I dessa tider när den europeiska utställningsscenen vänds upp och ned tänker Universal Robots (UR) i nya banor: Från tisdag till torsdag, 16-18 juni kommer den danska cobotpionjären att vara värd för WeAreCOBOTS - världens största virtuella mässa om samarbetsrobotar.

Besökare från alla branscher uppmanas att delta gratis på mässan, utforska de virtuella montrarna och lära sig mer om samarbetsautomation, samtidigt som de kan delta i föreläsningar av ledande cobot-experter.

Efter att ha hållit en liknande online-mässa i Tyskland i april lanserar UR nu WeAreCOBOTS i hela Europa. Med mer än 30 virtuella montrar och 50 liveföreläsningar ska besökarna förmedlas ny insikt om automatiseringens framtid utan behov av fysisk närvaro.

Evenemanget är högt prioriterat för företaget och det pekar också på nya sätt att interagera med omvärlden. Jürgen von Hollen, VD för Universal Robots förklarar;

– På Universal Robots har det alltid varit ett mål att tänka kreativt, särskilt när man ställs inför svåra utmaningar. Lanseringen av den virtuella cobot-mässan understryker detta, och det är ett fantastiskt nytt sätt på vilket vi kan interagera med alla som är intresserade av automatiseringsvärlden. Med mässan ger vi vår publik möjlighet att lära sig mer om trender inom automatisering. Det är särskilt relevant idag med tanke på de problem som världen står inför.

Läs mer om mässan!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095