23948sdkhjf

Absolut senaste inom pallcontainer

Schoeller Allibert lanserar en ny pallcontainer utvecklad för optimerade godstransporter. JumboNest representerar nästa generations hållbara returemballage.

Behållaren som är lätt konformad är naturligtvis staplingsbar och utformad för högsta hygienfaktor och lämplig inom såväl livsmedelsförädling, livsmedelstransporter, dryckesindustrin, jordbruk, dagligvaror,

industriell tillverkning som återvinning. Den är robust konstruerad och kan användas för dagligt bruk i temperaturer mellan -7 grader till + 40 grader Celsius.

– Som Europas marknadsledande inom supply chain operations representerar JumboNest den senaste och mest innovativa produkten i Schoeller Alliberts engagemang för den cirkulära ekonomin, säger Ludo Gielen, VD för Schoeller Allibert. Vi strävar efter att främja en hållbar miljö genom design och miljöansvariga logistiska lösningar som servar globala leveranskedjor.

JumboNest kan fyllas med upp till 525 liter eller 600 kilo och sex fyllda containrar kan staplas ovanpå varandra under transport. Containern är tillverkad av ett enda stycke högdensitetsplast och har handtag på alla fyra sidor och integrerade stötdämpare som gör containern fjädrande för att överleva de tuffaste miljöerna.

JumboNest specifikt utformade koniska sidoväggar, bidrar till att förbättra den kalla luftcirkulationen när containrar staplas och står tätt. Denna innovativa funktion minskar mängden energi som krävs för att lagra temperaturkritiska produkter - vilket minimerar miljöpåverkan.

JumboNest är också utrustad för spårbarhet med två RFID-paneler och tydligt utmärkta etikettzoner. Vid behov kan JumboNest uppgraderas till att inkludera Internet of Things (IoT) -funktionalitet som ger fullständig transparens över vital statistik inklusive plats, temperatur och luftfuktighet i varje steg av transportprocessen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111