23948sdkhjf

Förpackningsindustrin startar insamling för Corona-drabbade

Förpackningsindustrin initierar #PackCorona - ett donationsinitiativ för världens barn.

Den globala förpackningsindustrin inom PET-plast, PETnology, vill förena förpackningsindustrin i den globala kampen mot Corona. För detta initierar PETnology kampanjen #PackCorona för att stödja FN:s barnfond (UNICEF) i deras världsomspännande insatser mot coronavirus.

Donationerna från kampanjen kommer att hjälpa UNICEF leverera hälso- och sjukvårdsprodukter, utrusta och stödja hälso- och sjukvårdspersonal och andra viktiga insatser för att skydda de mesta utsatta barnen och familjerna som riskerar att drabbas av pandemin.

– Detta ger också hopp och framtidstro till de barn som behöver det mest. Tillsammans kan vi, både som företag och individer längs hela förpackningens värdekedja, göra skillnad i livet för de barn och familjer som har drabbats särskilt hårt av de senaste veckornas händelser. Viruset övervinner gränserna. Förpackningsindustrin kan också göra det, säger Barbara Appel, VD för PETnology.

Alla donationer kommer att samlas in och skickas till UNICEF via en officiell donationssida. Dessutom samlas och publiceras uppdateringar om andra branschaktiviteter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125