23948sdkhjf

Nytt verktyg för materialhantering

Interroll möjliggör mindre planering och projektplaneringsinsatser vid materialhanteringslösningar.

Interroll implementerar flödeslagrings- och plockmaskiner och transferfordon i företagets populära planeringsprogramvara Layouter-verktyg. Med den nya applikationen, som sömlöst kan integreras i designprogrammet AutoCAD ,kan planerare och systemintegratörer nu visualisera även komplexa transportbandssystem från ax till limpa med ett musklick och göra dem tillgängliga för offert- och beställningsprocesser.

Genom att digitalisera den nödvändiga processkedjan minskas dramatiskt den insats som krävs av användarna - med upp till 90 procent, beroende på den ursprungliga situationen.

– Med vår applikation, som sömlöst kan integreras i AutoCAD som en plug-in, kan planerare och systemintegratörer inte bara visualisera den planerade transportlösningen baserad på önskade parametrar, förklarar Marcus Dörr, Global Product Manager för MPC (Modular Pallet Conveyer Platform) på Interroll.

– Layouter specificerar samtidigt alla nödvändiga tekniska komponenter i respektive lösning. Dessutom säkerställer plug-and-play-modulariteten hos Interrolls transportbandsplattformar att den tekniska ansträngningen som krävs för att sätta ihop den totala lösningen elimineras.

Förmågan att visualisera teknisk planering har alltid varit ett av de centrala kraven i projektbranschen med moderna materialhanteringslösningar. Vägen från den första anläggningens konstruktion till den detaljerade tekniska projektplaneringen, som leder till förberedelser av en offert och konkret tilldelning av kontrakt, kännetecknas i de flesta fall fortfarande av tidskrävande avbrott i arbetsprocesserna.

Till exempel måste initiala visualiseringar av den totala lösningen senare delas upp i alla erforderliga enskilda komponenter i den blivande anläggningen. Det faktum att detta processteg kan undvikas demonstreras av Layouter-verktyget som Interroll tillhandahåller gratis för sina kunder över hela världen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062