23948sdkhjf

Metsä Board bäst i Finland

Metsä Boards Årsredovisning 2019 utsedd till bästa årsredovisning av finska kommunikationsproffs.

ProCom, The Finnish Association of Communication Professionals, har i sin årliga utvärdering utsett Metsä Boards Årsredovisning 2019 till årets bästa. Utvärderingen omfattar årsredovisningarna från de börsbolag som är listade i Finland. Metsä Board ingår i Metsä Group.

Enligt ProComs pressmeddelande tackade utvärderingskommittén Metsä Board för en mycket lyckad enhet inom alla de fyra områdena; finans, berättande, visualitet och ansvar. I Metsä Boards årsredovisning är framför allt ansvar och arbetet med att lindra klimatförändringarna nyckelteman, vilket är en tydlig logisk grund för företagets existens och framtida mål.

– Vårt syfte var att tydligt visa det värde vi skapar som företag samt också att kommunicera våra utvecklingsområden för framtiden. Speciellt ville vi lyfta fram våra hållbarhetsmål och hur vi arbetar samt beskriva hur Metsä Board ger lösningar på globala utmaningar. Utmärkelsen är ett fint erkännande av det arbete som har gjorts inom Metsä Group för att skapa en bra årsredovisning, säger Marjo Halonen, VP Communications, Metsä Board.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063