23948sdkhjf

Grön förpackningsprofil för sköna solbad

Med sommaren runt hörnet lanserar Kronans Apotek en egen serie solskyddsprodukter tillverkade i Sverige. Förpackningarna är gjorda av plast från socker och delvis av återvunnen plast och serien är godkänd av Asthma Allergy Nordic.

Den nuvarande situationen gör att allt fler tillbringar sin tid utomhus i solen vilket innebär en ökad risk för solskador på huden. För att ge bästa möjliga skydd för såväl vuxna som barn lanserar nu Kronans Apotek sin egen serie solskyddsprodukter.

För barnen finns produkter i det populära sprayformatet och en smidig tub som gör det enkelt att ta med sig solskyddet i väskan, till skolan eller till stranden. Samtliga produkter är parfymfria och godkända av Asthma Allergy Nordic. Förpackningarna är också gjorda av återvunnen plast samt socker. Hela serien är tillverkad i Sverige och är dessutom vegansk.

– Hållbarhet genomsyrar allt vi gör och vi är därför stolta över att kunna presentera den här serien, säger Lisa Bontin, chef för egna märkesvaror, Kronans Apotek.

Den nya solskyddserien finns tillgänglig från och med den 12 maj i alla Kronans 320 apotek och även på nätet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094