23948sdkhjf

Flexoforum i Sunne inställt

Arrangemang som ställs in på grund av Corona-epidemin kan vid det här laget göras lång. Nästa event att ställas in är Miller Graphics Groups Flexoforum 2020.

Millers Flexoforum är en institution i flexobranschen och skulle i år som vanligt gått av stapeln i Sunne i september, närmare bestämt den 8-10 september. I och med att man ställer in Flexoforum ställer man också in tävlingen Miller Impression Award.

– Som ni alla vet lider världen tyvärr av COVID-19, vilket är en mycket tråkig situation. Självklart gör vi vårt yttersta för att fortsätta vår verksamhet som vanligt men måste ta hänsyn till osäkerheten kring detta. Med tanke på den senaste utvecklingen och utsikterna kring COVID-19 har vi varit tvungna att fatta detta svåra beslut, säger Marc Holthuizen, Branding & Communication Director Miller Graphics Group.

– Vi har fattat beslutet mot bakgrund att det är vårt ansvar att garantera allas säkerhet och vill passa på att tacka våra sponsorer, talare och alla våra kollegor som satsar mycket på att organisera Flexoforum. Tack för er support och stöd, säger Marc.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078