23948sdkhjf

Tara Pac nyanställer

Förpackningsföretaget Tara Pac i Lund anställer ännu en Junior säljare och blir därmed 10 på kontoret i Lund. Nytillskottet heter Oskar Hansson och är en glädjespridare med ett driv utöver det vanliga, menar VD Lars Persson.

– I rådande virus-tider är det oerhört kul att vi vågar satsa offensivt och vill framåt då vi nu anställer ytterligare en säljare till vårt redan grymma team. Nr 10 inom fotbollen är ett nummer man bär med respekt då det ofta förknippas med en offensiv mittfältare med stor talang. Jag önskar Oskar varmt välkommen till oss på Tara Pac som vår målgörare, säger Lars Persson. 

– Jag känner mig väldigt exalterad över den här tjänsten som Junior säljare på den finska och svenska marknaden. Tara Pac är ett spännande företag som vågar satsa och söker nya möjligheter att förbättras och växa. Mitt mål är att bidra med nya idéer och mitt driv till företaget. Jag hoppas att vi på Tara Pac får visa Norden hur bra vi är på alla typer av plastförpackningar, speciellt i återvunnen plast, säger Oskar Hansson. ”

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.219