23948sdkhjf

Tecknade kontrakt

Liz Waters, CEO på förpackningsföretaget Watershed Group tecknade på mässan kontrakt för Flint Groups nya färgreceptsystem VIVO Colour Solution.

Det irländska företaget med anläggningar även i Polen och Tyskland hade testat systemet i cirka två månader före mässan. Liz Waters sa att företaget redan hade sett betydande effektivitetshöjning i sin produktion.

– Vem som helst i vår bransch vet att det finns två betydande kostnader. Det ena är papper och den andra är tid. Många av oss satsar mycket på att ta reda på hur vi kan komma framåt med det senare. Vivo Color Solutions gör oss så mycket mer tidseffektiva, sa Liz Waters som berättade om företagets erfarenheter på Flint Groups presskonferens.

Enligt Flint Group använder ett etikettryckeri i genomsnitt 2,5 timmar om dagen för att skapa nya färgformuleringar. Samtidigt är varumärkesägare alltmer upptagna av att färgerna överensstämmer oavsett för vilken marknaden förpackningen tillverkas. Vivo Color Solutions hanterar båda dessa problem, menar Flint Group,

Artikeln är en del av vårt tema om Labelexpo.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.531