23948sdkhjf

Bidrar med hjälp i Kina

Ecolean skänker tillsammans med sina kunder i den kinesiska mejerisektorn produkter till sjukhus och andra institutioner i samhällen som drabbats av allmänna restriktioner på grund av coronaviruset.

– Ecolean är en av få tillverkare i TEDA-området i Tianjin som tillåts att driva produktionsanläggning för förpackningsmaterial. Vi har turen att kunna säkerställa ett stabilt utbud till våra kunder så att de kan hålla upp produktionsvolymerna uppe. Tillsammans med flera mejerimärken som är några av våra största kunder i Kina, donerar vi nu produkter som kyld yoghurt och mjölk till olika institutioner, till exempel sjukhus i berörda samhällen, säger Johnny Sajland, Global Sales Director för Ecolean Group .

– Vi ser våra kunder som våra partners och dessa konstruktiva samarbeten bekräftar att vi är på rätt väg och arbetar tillsammans. Detta är vårt sätt att ta hand om och bidra till de samhällen där vi verkar. Det har varit naturligt för oss att erbjuda vårt stöd till våra kunder, och vi kommer att fortsätta göra det under marknadens återhämtning, säger Sajland.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063