23948sdkhjf

Ställer mässhallar till förfogande

Med anledning av coronavirusets spridning ställer Easyfairs sina utställningslokaler i Belgien, Sverige och Nederländerna till myndigheternas förfogande.

Easyfairs, som organiserar mer än 200 mässor, evenemang och utställningar i 14 länder och driver 10 utställningshallar i Belgien, Nederländerna och Sverige, har beslutat att spela en aktiv roll i kampen mot coronaviruset Covid-19. Easyfairs ställer sina lokaler till förfogande för för lokala och nationella myndigheter. I Sverige gäller det Kistamässan (Stockholm), Malmömässan ( Malmö) och Åbymässan (Göteborg) i Sverige.

Spridningen av Covid-19 och de åtgärder som myndigheterna vidtagit för att begränsa dess spridning gör att eventbranschen påverkas specifikt eftersom utställningar och mässor de kommande veckorna har ställts in. I den nuvarande situationen är Easyfairs anläggningar inte utnyttjade.För att delta i den kollektiva mobiliseringen mot coronavirus har företaget föreslagit för de belgiska, nederländska och svenska myndigheterna att göra sina utställningshallar gratis tillgängliga i enlighet med deras behov.

Eric Everard, VD och grundare av Easyfairs, förklarar:

– Vi är imponerade och berörda av det ovillkorliga och utbredda engagemanget från myndigheter och vårdinrättningar runt om i världen. Vi tycker det är uppenbart att vi borde vara en del av den kollektiva insatsen för att bekämpa coronaviruset och bidra så mycket som möjligt till dem som är direkt drabbade av det. Våra utställningshallar kan rymma tillfälliga hälsocentraler, välkomst- och sorteringsområden för patienter, förvaringsutrymmen för medicinsk utrustning med mera. De myndigheter vi har kontaktat har uttryckt ett starkt intresse för detta förslag, som de utan tvekan kommer att utnyttja vid behov.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079