23948sdkhjf

PACK@lunch blir livesänt

Liksom många andra eventarrangörer tvingas Packmarknaden i samarbete med FTI AB ställa in det planerade PACK@lunch seminariet i Stockholm nästa vecka, den 27 mars. Ett PACK@lunch med samma program kommer som hittills planerat att hållas i Malmö den 24 april. Detta kommer dessutom att vara möjligt att följa via länk som ett webinar.

På PACK@lunch i Malmö kommer FTI tillsammans med Naturvårdsverket att berätta om de nya kraven för alla producenter i det utökade producentansvaret.

De nya förordningarna för producentansvaret, som införs stegvis med start från januari 2020, innebär ett flertal förändringar för alla producenter med förpackningar. Den nya producentdefinitionen, ansvar och krav på rapportering av insamlat förpackningsmaterial, respektive satt på marknaden, är några av de viktigaste punkterna.

PACK@lunch i Malmö hålls på Elite Hotel Savoy den 24 april mellan 11:30 - 14:00. Som vanligt är seminariet är kostnadsfritt och FTI bjuder på lunch. För anmälan till PACK@lunch i Malmö med FTI besök PACK@lunchs hemsida: packatlunch.se.

Om du inte har möjlighet att fysiskt närvara kan PACK@lunch för första gången följas via länk på din dator. Mer information om detta kommer på PACK@lunchs hemsida.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062