23948sdkhjf

Prisregn över Smurfit Kappa

Smurfit Kappa är en uppskattad förpackningspartner och leverantör till Nestlé. Det visade sig vid den senaste Nestlé Supplier Awards. Smurfit Kappa vann totalt fem priser inklusive det prestigefyllda ”Best Sustainable Supplier” och ett ”Outstanding Individual”-pris.

Smurfit Kappa UK:s samarbete med Nestlé fokuserar på att skapa förpackningslösningar som minskar koldioxidutsläppen när de integreras i leveranskedjan. Ett exempel är elimineringen av krympplast för Nestlé Storbritanniens produkt Azera Nitro Col Brew Coffee.

Smurfit Kappa designade en 100 % återvinningsbar, hyllfärdig förpackning som skyddar produkten på ett optimalt sätt, ökar den tillgängliga tryckbara ytan för varumärkesexponering och minskar mängden krympplast i leveranskedjan med uppskattningsvis 26 000 m2 , en yta som nästan är lika stor som fyra fotbollsplaner.

– Jag är mycket glad över att få det här priset efter vad som har varit en mycket framgångsrik kollaborativ process med Nestlé. Genom vårt partnerskap har vi övervunnit många komplexa förpackningsutmaningar, sa Michelle McClements, chef för UK National Accounts på Smurfit Kappa UK, som mottog priset för Outstanding Individual.

Nestlé och Smurfit Kappa har byggt ett starkt strategiskt partnerskap genom åren, med nio anläggningar i Storbritannien som förser Nestlé med förpackningslösningar.

Smurfit Kappa-vinnare vid Nestlé Supplier Awards

Best sustainable supplier – Smurfit Kappa UK

Outstanding Individual – Michelle McClements, UK National Accounts Director, SK UK

Individual Award – Richard Moorcraft, Smurfit Kappa Yate

Individual Award – Amanda Griffiths, Smurfit Kappa Mold

Individual Award– Barry Munton, Smurfit Kappa CRP Litho

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096