23948sdkhjf

Nytt datum för ProWein 2020

Vinmässan ProWein har som vi tidigare meddelat ställts in i år på grund av Coronavirus-smittan. Nu har man fattet beslut om nytt datum för mässan.

ProWein 2020 skjuts upp till nästa år och hålls från söndag 21 till tisdag 23 mars 2021.

– Vi har fattat detta beslut i en djupgående dialog med våra partnerföreningar och nyckelaktörer i branschen. Den speciella utmaningen här var att det bara finns ett mycket snävt "mässfönster" öppet för vinindustrin - ett som dessutom minskas av den osäkra situation som skapats av Coronavirus, säger Erhard Wienkamp, VD på Messe Düsseldorf GmbH.

Det tyska vininstitutet, Deutsches Weininstitut, som är en konceptuell sponsor av ProWein, stöder helt beslutet.

– Vi välkomnar uttryckligen att Messe Düsseldorf varit modig nog att ta detta beslut, vilket helt är i vinindustrins intresse. Genom att väga alla fördelar och nackdelar har Messe Düsseldorf agerat på ett omtänksamt, försiktigt och rätt sätt enligt vår uppfattning, säger Monika Reule, VD på DWI.

Befintliga kontrakt mellan Messe Düsseldorf och utställarna kommer också att gälla för de alternativa datumen. Detsamma gäller redan köpta besökarbiljetter. Vid frågor kan besökare kontakta: ticket@messe-duesseldorf.de.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.077