23948sdkhjf

Ny Sverigechef

Konica Minolta har utsett Paul Lacopie till ny Country Manager för Konica Minolta Sverige. Paul Lacopie tillträder den 1 april som ansvarig för den svenska verksamheten.

Paul har lång erfarenhet av både print- och IT-verksamhet och han kommer även att ingå Konica Minolta Management team Northern Europe. De senaste 5 åren har Paul varit ansvarig för Kyoceras verksamhet i Sverige och Norge.


Dokumenthantering, digitalisering, arbetsflöde, affärssystem och IT-säkerhet – alla delar slås numera samman och knyts ihop med Konica Minoltas IT-tjänster. I Sverige har digitaliseringen utvecklats till en högst avancerad nivå. Bolaget erbjuder därför kunderna nu en obruten kedja av digitala tjänster.


– Vårt IT-erbjudande hamnar högt upp i vår kärnverksamhet och det har tillfört bolaget en viktig dynamik. Samtidigt är dokumenthantering fortfarande livsnerven i vår verksamhet. Paul Lacopie blir ett viktigt tillskott med värdefull erfarenhet för att driva på vår utveckling som helhetsleverantör i Sverige med fokus på framtidens arbetssätt, säger Lars Wørzner, VD för Konica Minolta Nordeuropa.

Paul Lacopie;
– Jag har verkligen lockats av utmaningen att fortsätta resan för att ytterligare placera Konica Minolta som IT-leverantör på kartan. Bolaget är idag en väl respekterad aktör som driver innovationer och skapar skräddarsydda lösningar inom såväl IT-tjänster och utskriftslösningar som konsulterbjudanden. Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med nya kollegor, skapa ytterligare kundvärde med hela vårt erbjudande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078