23948sdkhjf

Designa och beställ online

Avisera, specialist på påsar och kassar, lanserar nu sin första webbshop. Shopen gör det möjligt för kunder att 24/7 beställa och designa sina egna kassar, trycksaker och förpackningar.

Under 2019 har Avisera varit aktuella med både förvärv av branschkollegan Bags & More, förvärv av Aare Grafisk Produktion och öppnat ett nytt showroom för sitt förpackningssortiment i Göteborg. Nu tar Avisera ytterligare ett steg som underlättar kundernas val av förpackning och öppnar e-handel där kunden själv kan beställa påsar, förpackningar och trycksaker online.

Enkelhet och möjlighet har varit ledorden i den nya webbshopen, menar VD Peter Lundgren, som lett it projektet att utveckla Aviseras webbshop. – Vi vill att det ska vara enkelt att beställa förpackningar med tryck. Idag lever vi i en värld där man vill ha snabba svar och inte nödvändigtvis vill plocka upp telefonen för att lägga en beställning. I den nya e-handeln ger vi besökaren möjligheten att själv designa, välja färg, placera sin logotyp och smidigt beställa sina egna produkter, säger Peter Lundgren, VD.

Samtidigt, förklarar han, vidareutvecklar Avisera sin tjänst för de kunder som vill ha en personlig kontaktperson

– Vi vidareutvecklar vårt vanliga arbetssätt, något vi numera kallar för ‘’Avisera Customized’’. Avisera Customized är en tjänst där allt är möjligt. Här arbetar våra förpackningsexperter i nära samarbete med kunder som behöver lite mer konsultation, hjälp med nya konstruktioner, designutmaningar eller med de som vill ha personlig service och stöd genom hela beställningsprocessen, förklarar Peter Lundgren.

Avisera är kända för sitt beda sortiment och skräddarsydda hållbara förpackningslösningar. I den nya webbshopen ligger fokus på ett enklare sortiment, men som helt genomsyras av hållbarhet. Samtliga produkter är som minimum klimatneutrala, tillverkade av återvunnet material eller återanvändbara.

– Vi upplevde att det fanns ett glapp på marknaden när det kom till att beställa förpackningar online, säger Mariella Zalbo Lundgren, Marknadschef, Avisera.

– Tryckta reklamartiklar med snabb leverans och låga priser finns det gott om, men vi kände att det saknades en e-handel där produktfokuset faktiskt ligger på miljövänlighet och kvalitet.

– Vi kommer nog aldrig att vara billigast. Till oss kommer kunden när man vill vara säker på att man fattar förpackningsval som gör positiva avtryck på vår omvärld. Vi har satt upp en hög lägstanivå för hållbarhet på alla våra produkter och man kan känna sig trygg med den vetskapen när man handlar av oss, säger Mariella Zalbo Lundgren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078