23948sdkhjf

Coronautbrottet: Allt fler mässor flyttas fram

Chinaplas 2020 kommer inte att arrangeras i april som planerat. Det meddelar arrangören Adsale Exhibition Services.

Arrangören följer och övervakar effekterna av coronavirusepidemin samtidigt som de tittar på logistiken för när mässan skulle kunna arrangeras så att den inte överlappar någon annan stor mässa.  

-För närvarande försöker vi skjuta upp Chinaplas till Q2 eller Q3 i år, meddelar Adsale Exhibition Services Ltd i ett e-postmeddelande till sajten plasticsnews.  

Chinaplas var ursprungligen planerad att ha gått av stapeln den 21 till 24 april i Shanghai, men den 5 februari meddelade Adsale att de skulle skjuta upp händelsen.  

I slutet av januari meddelade även arrangören bakom Asiamold i Guangzhou att den mässan tills vidare skulle flyttas fram  

Utanför Kina har även IPF 2020, Bangladesh internationella plast- och förpackningsmässa, vilken ursprungligen var planerad till den 12 till 15 februari, skjutits fram till den 4 till 7 juni. 

2003 var det år som Chinaplas senast tvingades till att flytta fram sitt datum. Då var det till följd av SARS-utbrottet som drabbade landet. Då flyttades mässan från planerade juni till december samma år. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.173