23948sdkhjf

Skanem Stavanger köpte press från Nilpeter

Skanem Stavanger, Norges största tillverkare av självhäftande etiketter, har köpt en ny 9-färgs FA-22 från Nilpeter Förutom maximala nivåer av stabilitet och utmärkt tryck på alla förekommande underlag, är FA-22 perfekt för Skanems engagemang för hållbarhet, förnybara produkter och återanvändbara material, menar Eirik Bergh, Managing Director på Skanem Stavanger.

– Vi är helt engagerade i att skapa förnybara produkter, från etiketter till omslag, och många andra flexibla förpackningslösningar, med ett centralt fokus på återanvändbara material. Vi arbetar sida vid sida med kunder om olika utvecklingsprojekt för att hjälpa dem att nå ambitiösa hållbarhetsmål. Med kunder från ett brett spektrum av branscher och i många olika länder har vi fått unik insikt och erfarenhet som kan tillämpas över hela Skanem-gruppen som helhet, inleder Eirik Bergh, VD för Skanem Stavanger.

– Partnerskapet med Nilpeter är inte annorlunda - utöver den höga utskriftskvaliteten, det intuitiva användargränssnittet och mervärdes-möjligheter är den nya FA-22 byggd med ett tydligt fokus på att begränsa avfall, sänka energiförbrukningen och minska utsläppen. Denna press passar perfekt till det vi försöker uppnå här på Skanem, säger Eirik Bergh.

– Processen med Skanem har varit mycket givande, från början till slut. Jag är glad att säga att när jag besökte fabriken i november så gick pressen felfritt, precis som den ska och vi lovat. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Skanem Stavanger, säger Mads Aakjær, Area Sales Manager, Nilpeter A / S.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109