23948sdkhjf

Globalt prepress nätverk växer

Det globala nätverket för prepress-tjänster, Global Premedia Network (GPN), har utökats med två nya medlemsföretag. Det är South African Polyflex (Pty) Ltd och Brazilian Clicheria Blumenau Ltd. GPN har initierats av skandinaviska Marvaco och amerikanska CSW för att kunna supporta FMCG-kunder världen över med förstklassig prepress för förpackningstryck.

– Det är ett sant nöje att kunna fömedla att sådana tekniskt avancerade och erfarna partners går med i vår allians,kommenterade CSW: s VD, Laura Wright. Våra kombinerade erfarenheter och resurser gör det möjligt för GPN att leverera en enastående servicenivå till våra nuvarande och framtida kunder, tillade hon.

Lai Lankinen, Marvacos VD säger;

– Vi väljer partners som inte bara är ledare inom sina geografiska områden utan också delar vårt djupa engagemang för att säkerställa att våra gemensamma kunder har tillgång till de bästa lösningarna, såväl beträffande kvalitet, effektivitet som pris, oavsett var i världen de producerar sina förpackningar.

Brett Pollock, VD för Polyflex, säger:

– Vi är hedrade och glada över att vara partner i detta globala initiativ. Våra många etableringsplatser över den afrikanska kontinenten och en långvarig position som en innovativ ledare hjälper GPN: s kunder att utöka sin räckvidd till världens snabbast växande ekonomier. Detta är också ett bra tillfälle för oss alla att dela vår kunskap och utnyttja synergierna i våra företag.

Volnei Antonio Alves de Oliveira, VD för Clicheria Blumenau Ltd, säger;

– Förutom modern teknik har vi också den unika kunskapen om vem som är vem på den sydamerikanska förpackningsmarknaden och hur man positionerar internationella FMCG för att lyckas här. Vi kan hjälpa varumärkesägare att möta de utmaningar som är förknippade med att bevara deras varumärkesutseende konstant, reducera utvecklingscykler och time to market.

– Vilka kan vara bättre lämpade att leverera såväl passion som professionalism för att möta förpackningsutmaningarna för internationella varumärken, om inte ett globalt samordnat, tekniskt anpassat och lokalt rotat nätverk av dedikerade prepress-leverantörer, sammanfattar Kai Lankinen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062