23948sdkhjf

Årets första PACK@lunch idag

Idag kl 11.30 är det dags för årets första PACK@lunch. Svenska Retursystem står som värd och har bjudit in till en diskussion om "Framtidens smarta förpackningar i en cirkulär ekonomi".

På talarlistan står Jakob Fellsman, Business Manager, Svenska Retursystem, Lisa Wahlström, Kommunikations- och hållbarhetsdirektör, Coca-Cola European Partners och Linnéa Kornehed, medgrundare & marknadsdirektör, Einride. Alla tre deltar i den avslutande paneldebatten ledd av moderator Per-Stefan Gersbro.

Detta PACK@lunch är fullbokat, men den som står på kölistan och har nära till Kapitel 8, Klara Strand, Klarabergsviadukten 90 i Stockholm, kan på vinst och förlust bege sig dit i händelse av att det blir en plats ledig. Endast anmälda på kölistan kan erbjudas plats vid no show.

– Det är viktigt att vara ute i god tid med sin anmälan till PACK@lunch och lika viktigt att man avanmäler sig om förhinder uppstår. Detta för att inte man ska uppta en ledig plats som skulle ha kunnat ges till någon annan, säger Per-Stefan Gersbro.

– Gå redan idag in och anmäl er på kommande PACK@lunch i år. I februari hålls PACK@lunch på Visutech i Mölndal och i mars är PACK@lunch tillbaka i Stockholm då FTI står som värd. Varmt Välkomna!, hälsar Per-Stefan Gersbro.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078