23948sdkhjf

Ny kodskivare för släta blanka ytor

Amerikanska Squid Ink Manufacturing, Inc., en ledande tillverkare av kodnings- och märkningssystem för produktidentifiering och spårbarhet, introducerar CoPilot Max-märkningssystem, nu med möjlighet att skriva på icke-porösa ytor.

Med upp till 2,8 tums utskriftshöjd per skrivhuvud och möjligheten att köra upp till 2 skrivhuvud från en kontrollenhet erbjuder CoPilot Max en mångsidig, men ändå kostnadseffektiv lösning för en mängd olika produktkodnings- och märkningsapplikationer.

CoPilot Max, som ursprungligen släpptes i oktober 2019 med utskrift av oljebaserat bläck, har nu även kapaciteten att köra lösningsmedelsbaserade bläck, vilket gör det möjligt för användare att skriva ut på ytbelagd wellpapp, polystyren, film och ett antal andra icke-porösa ytor. Lösningsmedelsbaserat bläck är idealiskt för användare som vill byta dyra etiketter och skriva ut direkt på glansiga kartonger, fodral, brickor eller andra icke-porösa underlag.

CoPilot Max använder Squid Ink: s revolutionerande aktiva bläcksystem, vilket gör det möjligt för användare att höja, sänka, luta eller rotera skrivhuvudet utan att göra höjdjusteringar av bläcktillförseln. Systemet skriver ut högupplösta tecken, knivskarp text, skannbara streckkoder och snygga logotyper på upp till 360 dpi, nästan dubbelt så mycket som konkurrerande skrivare i samma kategori.

Skrivaren har en lättanvänd pekskärm, industriell skrivhuvud-konstruktion med enkel leverans av aktivt bläck. CoPilot Max har också en stor 500 ml snapin-in-patron som gör det möjligt att byt bläckpatroner på några sekunder. Den generösa bläckvolymen, snabbbyte av bläckpatron och användarvänlig design av pekskärm ökar driftsäkerheten och upptiden på linjen med maximerad avkastning som följd.

CoPilot Max pekskärm är i fullfärg och ger operatören tillgång till systemets interna meddelanden och utskriftsfunktioner. Meddelanden skapas och redigeras lätt på Squid Ink: s Orion PC-programvara och överförs via USB, Ethernet, trådlöst eller valfritt

Windows surfplatta är idealisk för användare som vill skapa meddelanden och redigera funktionalitet på produktionsgolvet. För större applikationer kan ett obegränsat antal CoPilot Max-utskriftssystem anslutas via ethernet eller trådlöst nätverk och kontrolleras via en central Orion-dator.

Artikeln är en del av vårt tema om TEKNIK.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078