23948sdkhjf

Tama växer och nyanställer

Tama ledande, i Skandinavien inom förpackningslösningar för lantbrukare, växer och har rekryterat två nya medarbetare.

Många av Tamas nya lanseringar av rundbalsnät och pressgarn har varit framgångsrika vilket lett till ökad efterfrågan inom båda produktkategorierna. Därför har två nya medarbetare anställs.

Som marknadskoordinator rekryteras David Johansson som senast kommer från kommunikationsbyrån Solberg. Han har dessförinnan bakgrund inom lantbruket och är utbildad på Handelshögskolan i Göteborg.

- Tama har i många decennier kommunicerat effektiva lösningar som förenklar lantbrukarnas vardag. I min roll kommer jag bygga vidare på det arbetet via marknadskommunikation och pressfrågor, säger David.

Till rollen som ekonom rekryteras Ann-Kristin Gustavsson som tidigare arbetat som redovisningskonsult med egen byrå. Hon har dessutom lång erfarenhet av djurhållning.

- Tamas partners har ofta breda kundgrupper och komplexa ekonomiska upplägg. Som ekonom stödjer jag dem i hanteringen av saldon och ser till att de ekominska aspekterna av samarbetet flyter på sömlöst, säger Anki.

- Det är två härliga tillskott i teamet, säger Petri Hannukainen, Business Manager på Tama Scandinavia. Nu satsar vi på att åstadkomma vårt finaste år någonsin med hjälp av dem.

Artikeln är en del av vårt tema om På Nytt Jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078