23948sdkhjf

PacsOn slår samman i Syd

PacsOn slår samman sin verksamhet i södra Sverige som idag bedrivs i dotterbolagen PacsOn Helmer Nilsson AB och PacsOn ÖresundsPapper AB.

PacsOn Helmer Nilsson AB har verksamhet i Växjö, Ljungby och Sölvesborg med omnejd och PacsOn ÖresundsPapper AB har verksamhet i Malmöregionen.

– Genom sammanslagningen kan vi erbjuda våra kunder bredare kompetens, bättre lager- och logistiklösningar och en produktbredd som är större än någonsin, säger Anders Dahl, koncernchef för PacsOn. Det ger oss goda förutsättningar att fortsätta utveckla vår verksamhet och stärka vår konkurrenskraft ytterligare, fortsätter han.

Tillsammans har de två bolagen drygt 40 anställda och en omsättning på 225 Mkr. Sammanslagningen beräknas vara klar i början av nästa år. Bolaget kommer att behålla PacsOn Helmer Nilssons namn och organisationsnummer och VD blir Daniel Husberg, som idag är VD på PacsOn Helmer Nilsson AB.

– Vår affärsidé är, som tidigare, att genom lokal närvaro, hög tillgänglighet och personlig service erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Alla våra engagerade medarbetare jobbar hårt för att skapa starka team tillsammans med leverantörer och kunder. Det är så vi tror på framgång, säger Daniel Husberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063